Chiptuning

Meer vermogen & Brandstofbesparing

Adblue

AdBlue verwijderen bij vrachtwagens

DPF

Roetfilter verwijderen voor vrachtwagens

EGR

EGR systeem verwijderen bij vrachtwagens

Vrachtwagen – Chiptuning / Ecotuning

Tractortuning.com biedt u de mogelijkheid om voor iedere vrachtwagen een Chiptuning uit te voeren. Chiptuning van Tractortuning.com zorgt bij uw truck voor meer pk en nm trekkracht terwijl het rendement van uw motor wordt vergroot. Bij Chiptuning ligt de focus op het behalen van extra motorvermogen, Tractortuning.com biedt ook de mogelijkheid voor Ecotuning voor uw vrachtwagen. Hierbij ligt de focus op het behalen van een maximale brandstofbesparing. Ecotuning heeft bewezen resultaten welke bij transportbedrijven een brandstofbesparing opleveren tot wel 5% per vrachtwagen.

Doordat Tractortunig.com onderdeel is van Chip Performance kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden voor uw wagenpark. Chip Performance heeft inmiddels meer dan 12 jaar ervaring met Chiptuning en Ecotuning in de sectoren auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en agririsch machines.

Vrachtwagen – AdBlue verwijderen

Tractortuning.com heeft ook een oplossing voor uw adblue problemen. Nieuwere type vrachtwagens zijn uitgerust vanaf de fabriek met een adblue systeem. Echter in de praktijk werkt dit systeem niet goed en zorgt voor veel motorproblemen en dure € reparaties. Tractortuning.com biedt u de mogelijkheid om door middel van een Adblue emulator deze problemen volledig voor u op te lossen. Deze Adblue emulator voor uw vrachtwagen zorgt voor een storingsvrij adblue systeem en bespaart uw een hoop kosten. Deze Adblue emalators maken wij zelf en worden vooraf specifiek voor uw vrachtwagen geprogrammeerd. De installatie is door middel van “click & play”  zeer eenvoudig zelf te monteren. Deze adblue emulatoren kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop.

Tevens is het ook mogelijk om AdBlue te verwijderen rechtstreeks in de motorsoftware en adblue regeleenheid. Bij deze oplossing word de software aangepast zodat de vrachtwagen geen adblue meer gebruikt. Ook storingen op de NOX sensoren worden hierbij verwijderd. Om adblue via software te kunnen uitschakelen dient u in het bezit te zijn van een My genius. Deze kunt u bestellen met de bijbehorende kabel in onze webshop.

Bent u in het bezit van een tuningtool waarmee u de software van de vrachtwagen kan uitlezen dan kunt u de software uitlezen en eenvoudig uploaden in onze fileservice portal. Uw file heeft een verwerkingstijd van ongeveer 1,5-3 uur binnen de gestelde openingstijden.

 

 

Vrachtwagen – Roetfilter & EGR

Tractortuning.com voorziet u ook in mogelijkheden als u problemen heeft met uw roetfilter / DPF of EGR systeem. Problemen met uw roetfilter / DPF en EGR systeem zorgen voor motorstoring en hoge onderhoudskosten en veelal een nood-loop van uw motor welke resulteert in een zeer hoog brandstofverbruik. Software van Tractortunig.com kan deze problemen met uw roetfilter DPF / EGR systeem oplossen door middel van maatwerk geleverde software.

Specifieke DTC delete codes zijn ook mogelijk, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van uw vrachtwagen.