Constructie machines

Alle software aanpassingen aan uw  machines verzorgd van A tot Z

Onze services

Chiptuning

Meer vermogen & brandstofbesparing

AdBlue

AdBlue / Def storingen oplossen

DPF

Roetfilter verwijderen

EGR

EGR systeem en koeler verwijderen

Bekijk de oplossingen

Voor elk probleem de
juiste oplossing

TractorTuning.com optimaliseert graafmachines, dumpers, shredders en andere constructiemachines voor meer vermogen en/of brandstof besparing. Met chiptuning passen wij de software van de machine aan om meer vermogen te verkrijgen binnen de fabrieksnormen. Hierdoor wordt motorschade voorkomen en de motor krijgt betere prestaties en koppel. Wanneer uw machine vermogen tekort komt en/of een hoog brandstofverbruik heeft, biedt Tractortuning.com oplossingen met Chiptuning of Ecotuning. Bijvoorbeeld, als hydraulische functies te veel vermogen vragen en de motor in toeren daalt, kan TractorTuning.com het motorvermogen upgraden om dit te voorkomen.

Chiptuning resulteert niet alleen in meer vermogen, maar ook in een efficiënter brandstofverbruik. In veel gevallen leidt dit tot aanzienlijke brandstofbesparingen, gemiddeld tussen de 10% en 15%.

Het uitschakelen van het roetfilter, adblue uitprogrammeren of het EGR systeem verwijderen behoren ook tot de opties. Dit is ten alle tijden mogelijk, ook zonder tuning!

Jaar ervaring

Voertuigen

Onze services

Chiptuning

Wij optimaliseren de prestaties van uw machine voor een optimaal motorrendement. Ook bieden we ecotuning aan met bewezen resultaten tot
wel 15%.

DPF/EGR

Tractortuning.com biedt aan om het roetfilter softwarematig uit de software te schrijven. Dat wil zeggen dat de motor kan functioneren zonder het
roetfilter.

AdBlue

U kunt het AdBlue systeem verwijderen ongeacht welk gedeelte er defect is. Ná de software aanpassing kan de machine weer normaal functioneren.

Neem contact op

Oud Camp 5, 3155 DL Maasland, The Netherlands

+3174 235 650

info@tractortuning.com