Tractors

Alle aanpassingen aan uw tractor verzorgd van A tot Z

Onze services

Chiptuning

Meer vermogen & brandstofbesparing

AdBlue

AdBlue/Def storingen oplossen

DPF

Roetfilter verwijderen

EGR

EGR systeem en koeler verwijderen

V-Max

Snelheidsbegrenzer verhogen/verlagen

Bekijk de oplossingen

Voor elk probleem de
juiste oplossing

TractorTuning.com optimaliseert tractors voor meer vermogen en/of brandstof besparing. Met chiptuning passen wij de software van de tractor aan om meer vermogen te verkrijgen binnen de fabrieksnormen. Hierdoor wordt motorschade voorkomen en de motor krijgt betere prestaties en koppel. Wanneer uw tractor vermogen tekort komt en/of een hoog brandstofverbruik heeft, biedt Tractortuning.com oplossingen met Chiptuning of Ecotuning. Bijvoorbeeld, als hydraulische functies te veel vermogen vragen en de motor in toeren daalt, kan TractorTuning.com het motorvermogen upgraden om dit te voorkomen.

Chiptuning resulteert niet alleen in meer vermogen, maar ook in een efficiënter brandstofverbruik. In veel gevallen leidt dit tot aanzienlijke brandstofbesparingen, gemiddeld tussen de 10% en 15%.

Het uitschakelen van het roetfilter, adblue uitprogrammeren of het EGR systeem verwijderen behoren ook tot de opties. Dit is ten alle tijden mogelijk, ook zonder tuning!

Jaar ervaring

Voertuigen

Onze services

AdBlue

U kunt het AdBlue systeem verwijderen ongeacht welk gedeelte er defect is. Ná de software aanpassing kan de machine weer normaal functioneren.

DPF/EGR

Tractortuning.com biedt aan om het roetfilter softwarematig uit de software te schrijven. Dat wil zeggen dat de motor kan functioneren zonder
roetfilter.

V-Max

Tractortuning.com kan de snelheidsbegrenzer verhogen
(max 55km/h) of verlagen
(30km/h ). Dit geldt voor John Deere tractors.

Chiptuning

Wij optimaliseren de prestaties van uw machine voor een optimaal motorrendement. Ook bieden we ecotuning aan met bewezen resultaten tot 15%.

Neem contact op

Oud Camp 5, 3155 DL Maasland, The Netherlands

+3174 235 650

info@tractortuning.com